Andrea Meijer-Horden

Een familieopstelling kan het inzicht geven waar je al langere tijd naar op zoek bent. Het kan relaties normaliseren of zelfs harmoniseren met belangrijke mensen in je omgeving of met jezelf. Het kan je helpen belangrijke beslissingen te nemen. Het enige wat ervoor nodig is, is openstaan voor dat wat er is. Het was er altijd al, alleen is het soms lastig om helderheid te krijgen. Een familie (of systeem)opstelling is een krachtig middel om in korte tijd (gemiddeld dertig minuten) duidelijkheid te geven in alle mogelijk denkbare issues.

Andrea Meijer (1975), volgde een NLP-opleiding, een intensieve training The Work of Byron Katie en begeleidt sinds 2009 familie- en systeemopstellingen (gezinnen, individuen en groepen).

Dit bericht is geplaatst in opstellingen. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.